Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Järjestö ja jäsenyys » Tiedotus

Tiedotus


Helixin tapahtumista ja muustakin toiminnasta pysyy hyvin selvillä erilaisia tiedotuskanavia seuraamalla. Tärkein tiedotusväline on sähköpostilista, jonne liityttyään saa kaikki yhteisviestit, jotka lähetetään Helixin listoille (tarkempia ohjeita siitä alla). Muina tiedonlähteinä toimivat mm. nämä kotisivut, Helixin Facebook-sivu ja Facebook-ryhmä sekä kerhohuoneen hengailijat ja virallinen Telegram-ryhmä Rotankolo. Kannattaa seurata Helixiä myös Instagramissa tunnuksella helix_ry!

Sähköpostilista

Postituslista on sähköpostiosoite, johon lähetetty posti ohjautuu automaattisesti kaikille listalla oleville henkilöille. Listan avulla pysyt ajantasalla Helixin toiminnasta ja voit halutessasi myös itse lähettää muille listalla oleville sähköpostiviestin, kaikille kerralla. Lista on kuitenkin tarkoitettu ilmoituksiin – ethän väärinkäytä sitä. Henkilökohtaiset osto- ja myynti-ilmoitukset ovat ehdottomasti kiellettyjä ilman listan ylläpitäjän tapauskohtaista lupaa – kirjojen ja muun tavaran oston ja myynnin voi hoitaa muuallakin. Myöskään poliittisten tapahtumien mainokset eivät ole sallittuja. Toistuvat väärinkäytökset saattavat johtaa listalta poistamiseen.

helix-list (at) helsinki.fi (kaikki jäsenet)

helix-virk (at) helsinki.fi (virkailijat)

helix-hal (at) helsinki.fi (hallitus)

Sähköpostilistalle liittyminen

Listalle liittyminen tapahtuu seuraavasti: lähetä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi otsikoton sähköposti, johon kirjoitat:

subscribe helix-list oma.oikea@osoi.te … halutessasi liittyä listalle, ja

unsubscribe helix-list oma.oikea@osoi.te … kun haluat erota listalta.

Virkailija- ja hallituslistoille liittyminen tapahtuu, jos/kun pääset Helixin virkailijaksi tai hallitukseen.