Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tuotteet » Laboratoriotakit

Laboratoriotakit

Laboratoriotakit lukuvuonna 2022-2023

Onneksi olkoon uusille opiskelijoille ja tervetuloa Viikkiin! Viikki tarjoaa opiskelijoilleen useita laboratoriokursseja, ja näitä varten tarvitsette itsellenne labratakit. Jotta takin hankinta olisi teille mahdollisimman helppoa (ja edullista), Helix ry on tekemässä takkien massatilauksen.

Labratakkien sovitukset järjestetään Biokeskus 1 kerhohuoneella 6.– ja 8.9. klo 13–15. Mikäli kumpikaan näistä ajoista ei jostain syystä sinulle sovi, voimme sopia erillisen ajan samalle viikolle (laita viesti milla.koponen(at)helsinki.fi tai amalia.hytti(at)helsinki.fi). Sovitusten yhteydessä saat myös mahdollisuuden ostaa Helixin tuotteita, kuten paitoja tai laulukirjoja!

Takit maksavat jäsenille 20€ ja ei jäsenille 25€. Kerhohuoneella on myös myynnissä halvempia ja hieman huonolaatuisempia labratakkeja, joiden jäsenhinta on 15€ ja normihinta 20€.  Helix ry:n jäseneksi voit liittyä täältä:

Sovitettuasi labratakkeja, täytä tilauslomake huolellisesti:

Emme pysty oikeuttamaan palautusta, joka johtuu virheellisistä tiedoista!! Lomake sulkeutuu 11.9. klo 23:59. Tilaus on sitova ellet peru tilausta ennen lomakkeen sulkeutumista.

Huomaathan, että tilattu tuote on ostopäätös. Toivomme myös, että maksat tuotteen heti tilauksen jälkeen!

Maksuohjeet ja muu info lähetetään tilaajille myöhemmin!

Kysymysten ilmaantuessa tai peruutustapauksissa voitte olla yhteydessä:
Maria Saario, maria.tm.saario(at)helsinki.fi