Valokuvausklubi Biofilmi

Biofilmi on Viikin kampuksella toimiva Helix ry:n vuonna 2020 perustama valokuvauskerho, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen valokuvauksen (ja video-kuvauksenkin) harrastajia Viikissä. Biofilmi järjestää monipuolisesti valokuvaukseen liittyvää toimintaa, kuten kuvausretkiä, excursioita ja työpajoja.

Biofilmi on toistaiseksi järjestänyt kuvausretkiä Vuosaaren luontokohteisiin, Sörnäisten ja Kallion urbaaniin ympäristöön ja viimeisimpänä Vallisaaren merellisiin maisemiin. Pandemian tuomista vaikeuksista huolimatta onnistuimme järjestämään myös työpajan kuvankäsittelyn perusteista. 

Biofilmin toiminta painottuu Viikin kampukselle, mutta se on avoin kaikille opiskelijoille kaikilta kampuksilta. Toimintaan mukaan lähteminen on täysin ilmaista ja soveltuu kaikentasoisille harrastajille vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin. Saat lisätietoa ja tuoreimmat uutiset liittymällä Biofilmin Facebook-ryhmään, joka löytyy nimellä “Valokuvausklubi Biofilmi | Photographing club Biofilm”. Kyseisestä ryhmästä löytyy myös liittymislinkki Whatsapp-ryhmään. Voit myös aina olla yhteydessä Helix ry:n biofilmivastaaviin, jotka kaikki ovat myös yhdistyksen hallituksessa 2021! 

Tervetuloa Biofilmiin, nähdään syksyllä! 

Logo by Saku Mattila