Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Valokuvausklubi Biofilmi

Valokuvausklubi Biofilmi


HUOM! Biofilmillä ei ole tällä hetkellä aktiivisia vetäjiä. Jos sinua kiinnostaa ryhtyä vetämään kerhon toimintaa, olethan yhteydessä Helix ry:n hallitukseen!

Biofilmi on Viikin kampuksella toimiva Helix ry:n vuonna 2020 perustama valokuvauskerho, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen valokuvauksen (ja videokuvauksenkin) harrastajia Viikissä. Biofilmi järjestää monipuolisesti valokuvaukseen liittyvää toimintaa, kuten kuvausretkiä, excursioita ja työpajoja.

Biofilmi on järjestänyt kuvausretkiä esimerkiksi Vuosaaren luontokohteisiin, Sörnäisten ja Kallion urbaaniin ympäristöön ja Vallisaaren merellisiin maisemiin. Olemme myös järjestäneet työpajoja kuvankäsittelyn, kameroiden ja valokuvauksen perusteista.

Biofilmin toiminta painottuu Viikin kampukselle, mutta se on avoin kaikille opiskelijoille kaikilta kampuksilta. Toimintaan mukaan lähteminen on täysin ilmaista ja soveltuu kaikentasoisille harrastajille vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin. Saat lisätietoa ja tuoreimmat uutiset liittymällä Biofilmin Facebook-ryhmään, joka löytyy nimellä “Valokuvausklubi Biofilmi | Photographing club Biofilm”. Kyseisestä ryhmästä löytyy myös liittymislinkki Whatsapp-ryhmään. Voit myös aina olla yhteydessä Helix ry:n biofilmivastaaviin!

Tervetuloa Biofilmiin!

Logo by Saku Mattila