Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Helix ry:n college- ja t-paitojen ennakkotilaus!

Helix ry:n college- ja t-paitojen ennakkotilaus!

Hei! Helix ry on tilaamassa printeillä ehostettuja paitoja Kloffa Clothing Oy:ltä! Kloffa Clothing valmistaa kaikki tuotteensa 100% kierrätysmateriaaleista. Esimerkiksi ‘Klaimet malliston college-paita säästää 5000 litraa vetttä ja 7,7 kg CO2-päästöjä!


Yllä on havainnekuva siitä, millaisia tuotteet tulevat olemaan. College-paidassa on etupuolella Helixin logo. T-paidassa on entisen helikaanin Tuomas Pirisen 90-luvulla Helixille tekemä piirros. Tilaamme myös lisää kangaskasseja samalla printillä kuin vuonna 2019, mutta tällä kertaa materiaalina on paksumpi ja vahvempi kierrätyspuuvilla! Paitojen suhteen teemme ennakkotilauksen. Oheisen e-lomakkeen kautta voit tehdä tilauksesi, jolloin varmistat omat paitasi. Emme tilaa kovin suurta määrää enempää kuin ennakkotilatut tuotteet, joten lomake kannattaa siis täyttää! Linkki lomakkeeseen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/116248/lomakkeet.html Lomake sulkeutuu perjantaina 25.2. klo 08:00. Sen jälkeen ennakkotilauksia ei oteta enää vastaan. Paitojen hinnat riippuvat tilausmäärästä, mutta tässä arviot hinnoista:College: ≈40€T-paita: 20–25€ Bio1 Kertsillä on jääkaapin vieressä olevassa pahvilaatikossa sovituskokoja paidoista, niitä voi käydä vapaasti sovittamassa milloin vain! Jos et pääse kokeilemaan paitoja, niin Kloffan verkkosivuilla on kokojen mittoja:
https://www.kloffa.fi/tuote/college-100-kierratetty-unisex/
https://www.kloffa.fi/tuote/t-paita-100-kierratetty-unisex/ Terkuin,Helix ry:n hallitus