Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Viikin Kilometrikisa 22.3.-11.4. 🏃

Viikin Kilometrikisa 22.3.-11.4. 🏃

Heissan!

Helix ry osallistuu Lipidi ry:n järjestämään Viikin Suureen kilometrikilpailuun. Kilometrejä voit kerätä kävellen, juosten, pyöräillen tai vaikka ratsastaen. Kaikki osallistujat, jotka keräävät kisan aikana 30 km saavat haalarimerkin ja TOP3:een päässeet ainejärjestöt saavat erikoishienon haalarimerkin! 🤩 Kilometrit ja todistusaineiston, esim. screenshotin terveyssovelluksesta tai kuvan kuntopyörän näytöstä voit raportoida e-lomakkeella, jonka linkki löytyy biosta. Raportoithan kilometrit mieluusti saman päivän aikana! 🥰

Turnausformaatti:

22.3.-28.3. Viikko 1 – Alkusarja
29.3.-4.4. Viikko 2 – Välierät ja keräilyerät
5.4.-11.4. Viikko 3 – Finaali ja pronssiottelu

Ensimmäisen viikon neljä parasta joukkuetta etenevät viikolla kaksi kisattaviin välieriin, joissa alkusarjan 1. joukkue kohtaa kaksintaistelussa alkusarjan 4. joukkueen ja 2. joukkue 3. joukkueen. Turnaus kuitenkin jatkuu vielä toisen viikon myös sijoille 5-8 jääneillä joukkueilla, jotka kilpailevat toisella viikolla neljän joukkueen yhteisessä keräilyerässä, jossa panoksena voittajan pääsy mukaan kolmannelle viikolle pronssiotteluun.
Kolmannella viikolla finaalissa kohtaavat välierien voittajat, sekä pronssiottelussa molemmat välierien häviäjät sekä kolmantena keräilyerien voittaja.

 

Raportoi kilometrisi oheisella e-lomakkeella!