Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Biofilmin Photowalk Vol. 2 📸

Biofilmin Photowalk Vol. 2 📸

Hei viikkiläiset opiskelijat!

Helix ry:n perustama Viikin kampuksen kuvausklubi Biofilmi järjestää toisen photowalkinsa, tällä kertaa tutustumme urbaaniin ympäristöön! Kuvausretken tavoitteena on tutustua kuvaamiseen urbaanissa ympäristössä ja tuoda esiin marraskuisen Helsingin elämää. Kaikki ovat tervetulleita fuksista fossiiliin kaikilta aloilta!

Aloitamme retken lauantaina 21.11. klo 15 Sörnäisissä Katri Valan puistosta. Kuljemme Kallion läpi Hakaniemeen Tokoinrannan suuntaan, josta jatkamme Pasilaan. Pasilasta voimme siirtyä vielä junalla keskustaan mikäli aikaa ja jaksamista riittää. Kävelykilometrejä kertyy 4-6 ja aikaa menee muutama tunti. Jos sää on aivan surkea, niin reissu voidaan siirtää sunnuntaihin 22.11. tai seuraavaan viikkoon. Mahdollisesta peruuntumisesta tiedotetaan Biosfäärin alaisten järjestöjen ryhmissä ja listoilla sekä Biofilmin Facebook-ryhmässä (löytyy nimellä ”Kuvausklubi Biofilmi | Photographing club Biofilm”). Liitythän ryhmään jos toimintamme kiinnostaa sinua!

Koronapandemian vuoksi osallistujamäärä on rajattu 20:een ja osallistujien on ilmoittauduttava tiedotteen lopussa olevalla e-lomakkeella, joka on auki photowalkin alkuun asti. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta toivomme sinun ilmoittavan järjestäjille (Timo Pihlajamäki & Saku Mattila), jos et pääsekään paikalle. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko retken ajan. Tutut koronarajoitukset pätevät tähänkin tapahtumaan, eli tulethan paikalle vain terveenä.

Tervetuloa ikuistamaan marraskuisen harmaan Helsingin niin hienot kuin huonotkin puolet! Nähdään siis 21.11!

• Timo & Saku