Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Töitä tarjolla Helix ry:n Digitointiprojektissa!

Töitä tarjolla Helix ry:n Digitointiprojektissa!

EDIT 26.5.21: Hakuaikaa pidennetty

 

Hei kaikki Helixin opiskelijat!

Jos tänä vuonna ei tärpännyt kesätyöpaikkaa hakiessa ja kesän tekemiset ja toimeentulo askarruttavat, niin Helix ry:llä on tarjota tähän hieman helpotusta:

Aloitamme kesällä Digitointiprojektin, jonka tavoitteena on digitoida kaikki järjestön materiaalit yhdistyksen perustamisesta asti. Materiaalit sisältävät pöytäkirjoja ja ym. dokumentteja, vanhoja järjestölehtiä ja runsain mitoin vanhoja valokuvia. Etsimme tätä työtä suorittamaan ilman kesätyöpaikkaa jäänyttä opiskelijaa. Hänelle maksetaan työstä 400 euron suuruinen työkorvaus.

Projekti ei olisi mahdollinen ilman kannatusjäsentemme ja varsinkaan Rondo Beerhousen tukea!

Rondo on Viikissä sijatseva oluthuone, jossa on laaja ja vaihtuva juomavalikoima. Rondossa panostetaan erityisesti olut- ja viskivalikoimaan ja järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten tastingeja, livemusiikkia ja tanssi-iltoja. Rondossa voit pelata myös biljardia, seurata urheilua tai viettää aikaa oman porukan kesken viihtyisän salin puolella. Rondo sijaitsee entisen Kasken tiloissa Latokartanonkaari 23:ssa. Opiskelijoille on voimassa pysyvä -10% alennus kaikesta opiskelijakorttia näyttämällä. Rondon porukka toivottaa kaikki tervetulleiksi viettämään aikaa oluthuoneelleen, mutta painottaa, että toimintaa harjoitetaan aluehallintoviraston kokoontumis- ja ym. rajoitusten puitteissa.

Työ suoritetaan Helix ry:n kerhohuoneella Biokeskus 1:ssä kesäkuun aikana kahden viikon jaksossa. Projektiin kuluva arvioitu työaika on noin 60 tuntia. Työhön haetaan luotettavaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolta edellytetään seuraavia asioita:

  • Opiskelija
  • Helix ry:n varsinainen jäsen
  • Hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan jonkin asteinen tietämys Helix ry:stä ja sen historiasta sekä tietokoneen ja skannerin käytön osaaminen. :) Halutessasi voi myös osoittaa hakeneesi tuloksetta kesätöitä, mutta emme vaadi sitä.

Työkorvauksen lisäksi työn suorittaja saa tietysti myös virallisen työtodistuksen. Tämä on oiva tilaisuus saada läpileikkaus yhdistyksen historiasta samalla hieman tienaten! Jos projekti alkoi kiinnostamaan, niin laita vapaamuotoinen hakemus viimeistään keskiviikkona 29.5.2021 klo 20:00 mennessä pj Saku Mattilalle (saku.mattila(at)helsinki.fi) ja projektista vastaavalle vpj Timo Pihlajamäelle (timo.pihlajamaki(at)helsinki.fi). Samoilta henkilöiltä voit tarvittaessa pyytää lisätietoja!