Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Biofilmin workshop 28.3. 📸

Biofilmin workshop 28.3. 📸

Tervehdys Viikin opiskelijakansa!

Helix ry:n perustama Viikin kampuksen valokuvausklubi Biofilmi heräilee talvihorroksestaan ja järjestää 28.3. klo 17:00 kuvankäsittelyn etä-workshopin! Työpajassa käsitellään ja harjoitellaan kuvankäsittelyn perusteita. Luvassa on ainakin opastusta raakakuvien, Photoshopin, Lightroomin, Capture Onen ja Affinity Photon maailmaan.

Työpajaan osallistuminen on täysin ilmaista ja tarvittavista ohjelmistakin on saatavilla ilmaiset kokeiluversiot. Ilmoittauduthan tapahtumaan täyttämällä alle linkitetyn e-lomakkeen, jolloin saat linkin Zoom-tapahtumaan, ohjeet ohjelmien asentamiseen ja esimerkkikuvat, joita tullaan muokkailemaan työpajassa. Ilmoittautuminen ei ole sitovaa, joten voit ilmoittautua huoletta ja matalalla kynnyksellä. Tavataan siis työpajassa!

Jos sinua kiinnostaa Biofilmin toiminta enemmänkin, voit liittyä Facebook-ryhmäämme ”Kuvausklubi Biofilmi | Photographing club Biofilm”.

Terkuin Helix ry:n Biofilmivastaavat Timo, Saku, Valtteri ja Heidi

 

puheenjohtaja