Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Helixin ja Symbioosin ystissitsit!

Helixin ja Symbioosin ystissitsit!

In english below!

Helix ja Symbioosi juhlistavat ystävyyttään yhteisillä ystissitseillä! Juhlistettaessa ystävyyttä tuntuisi väärältä evätä sinun ystävältä mahdollisuus juhlia kanssasi, joten saat ottaa hänet mukaasi näille sitseille (olettaen, että annat ilmoittautuessasi ystäväsi nimen, erityisruokavalion/allergiat ja tiedon juoko hän valko-/punaviiniä vai alkoholittomia juomia). Sitsien jälkeen jatkoilla musiikista vastaa dj hapan korppu, eli jos et sitseille mahdu niin jatkoille kannattaa kuitenkin tulla!

MITÄ: Molekyylibiologian ja biologian ainejärjestöt juhlistavat taas kerran pitkään jatkunutta ystävyyttään vuotuisilla rakkaudentäyteisillä ystissitseillä!

MISSÄ: Alina-salissa, (Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5, A-rappu, 3. kerros)

MILLOIN: 18.2.2018, aloitamme cocktailtilaisuudella klo 17 ja varsinaiset sitsit alkavat klo 18, saavuthan paikalle ajoissa :) Muista mukaan laulukirja!

HINTA: holillinen 14e, holiton 12e

PUKUKOODI: Coctail vapaavalintaisella rakkaustwistillä <3 AVEC?: ystävyys on parasta eli ota avec mukaan! ILMOITTAUTUMINEN: Alina-saliin mahtuu sitsaamaan 80 henkeä jotka valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä, e-lomake (linkki tekstin lopussa) aukeaa keskiviikkona 7.2.2018 klo 12.00 ja sulkeutuu paikkojen täytyttyä tai viimeistään perjantaina 9.2.2018 klo 23.59. Alina-sali on valitettavasti esteellinen tila.

In english:

Symbioosi and Helix are celebrating their long-lasting friendship with an academic dinner party! Since we are celebrating friendship we wouldn’t feel right denying your friend the opportunity to do so! As such, you can bring a friend along with you, just as long as you fill in their information during registration (name, special diet/allergies and will they be drinking white/red wine or non-alcoholic beverages). At the after party we will have our very own dj hapan korppu dropping tunes for you!

WHAT: Helix ry and Symbioosi ry’s joint academic dinner party

WHERE: At Alina-hall (New student house, Mannerheimintie 5, stair A, third floor)

WHEN: 18.2.2018, we will start with a cocktail event at 17 o’clock and the dinner party starts at 18 o’clock, please be on time

WHAT DOES IT COST?: with alcohol 14e, without 12e

DRESS CODE: Cocktail with optional love-twist

AVEC?: Friendship is the best, so bring one if you have one

REGISTRATION: Alina-hall has room for 80 people, link to the registration form is below. The registration starts on wednesday 7.2.2018 at 12.00 and closes on friday 9.2.2018 at 23.59 or when all places are fullfilled.

  • e-lomake