Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Hei syksyn 2017 fuksi!

Hei syksyn 2017 fuksi!

Ensinnäkin onnittelut opiskelupaikasta, ja tervetuloa helikaanien joukkoon! Tässä olisi loistava tapa tutustua kanssaopiskelijoihisi hieman etukäteen:

Tiedekuntajärjestömme Biosfääri järjestää ennen virallista orientoivan viikon ohjelmaa preorientoivan päivän Suomenlinnassa lauantaina 26.8. Tapaamme Kauppatorin lauttarannassa ennen nousua Suomenlinnan lauttaan, joka lähtee klo 12.15. Mukana ovat molekyylibiotieteiden, biologian ja ympäristötieteiden fuksit ja tuutorit, ja porukan tunnistat mustista ja vihreistä haalareista, sekä järjestöjen lipuista. Lautalta suuntaamme Susisaareen, jossa ohjelmassa on mm. tutustumisleikkejä, piknikkeilyä ja pelejä, ja matkamme jatkuu takaisin mantereelle jatkoille noin kello viideltä.

Facebookista löydät tarkemman infon tapahtumasta.

Suokissa nähdään!

Webmaster