Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Kaudenavajaiset Cafe Mascotissa pe 19.9.

Kaudenavajaiset Cafe Mascotissa pe 19.9.

Perjantaina 19.9. vietetään Helixin syyskauden avajaisia Cafe Mascotissa osoitteessa Neljäs linja 2 iltaseitsemästä eteenpäin. Luvassa on mahtavaa meininkiä ja mitä parhain tapa selvittää, miten opiskelukaverit ovat kesänsä viettäneet! Ennen seitsemää on mahdollisuus etkoilla kivasti rakkaalla kertsillä, sinne siis!

MITÄ? Helixin kaudenavajaiset
MISSÄ? Cafe Mascot, Neljäs linja 2
MILLOIN? Perjantaina 19.9. klo 19
HÄH? Rentoa yhdessäoloa, biletystä, kavereita. Mitä sitä voi muuta toivoakaan?

Helix will celebrate the start of the autumn term in Cafe Mascot! Welcome join us from 7 pm onwards! You may come to the club room at Biocenter 2 before the event if you wish to get there with others!

Webmaster