Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » 29.8. Fuksibileet Ale Pubissa, jatkot Viikki-klusterilla & Kupolissa!

29.8. Fuksibileet Ale Pubissa, jatkot Viikki-klusterilla & Kupolissa!

Biosfääri järjestää fukseille, tuutoreille ja vanhemmille opiskelijoille fuksibileet perjantaina 29.8. kello 20 alkaen Ale Pubissa osoitteessa Mannerheimintie 5, Kaivopiha.

Tilaisuus on yksityinen meille klo 20-22, minkä jälkeen baari aukeaa myös muille asiakkaille (niille, jotka sinne nyt meidän lisäksi mahtuvat…).

HUOM! Jos tulet paikalle kello 20-22, sisäänpääsy on 2 euroa. Jos tulet kello 22 jälkeen, sisäänpääsymaksu on 5 euroa (4 euroa S-etukortilla). Tule siis ajoissa paikalle!

Kello 20-23 jaossa on myös alennusrannekkeita, joilla saa alehintaisia juomia koko illan ajan (hanajuomat 2-3€, salmari ja ässämix 2,50€). Narikkamaksu on 2,7 euroa. Narikkaan on jätettävä kaikki muut tavarat, paitsi naisten käsilaukut.

Jatkamme bileitä Alessa kello 01 asti, minkä jälkeen siirrymme jatkoille Viikki-Klusterille ja Kupoliin aivan nurkan taakse osoitteeseen Mannerheimintie 5 B, 7.krs. Bileet jatkuvat kello 04 asti. Paikalla on juomamyynti ja hyvää musiikkia! Pääsy jatkoille on ilmainen, mutta pyrimme varmistamaan, että ennen kaikkea fuksit ja tuutorit pääsevät sisään ennen tilan täyttymistä.

Ottamalla nakin jatkoilta pääset sisään ilmaiseksi sekä Aleen että jatkoille, ja saat lisäksi yhden nakkijuoman Biosfäärin piikkiin. Lista ilmestyy pian…