Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » 6.9. klo 18 Helixin ja Symbioosin FUKSISITSIT (ilmo 1.9. klo 12)

6.9. klo 18 Helixin ja Symbioosin FUKSISITSIT (ilmo 1.9. klo 12)

Ihanaa syksyn alkua ja lämpimästi tervetuloa uusille fukseille!

Ensi viikon lauantaina 6.9. Helix ry ja Symbioosi ry järjestävät yhdessä Fuksisitsit, akateemiset pöytäjuhlat, joissa pääosassa ovat uudet opiskelijat! Valmistautukaa laulamaan, juomaan, seurustelemaan ja syömään herkullista ruokaa – jotakuinkin tässä järjestyksessä. Kyseessä on arvokas akateeminen perinne, joka jokaisen opiskelijan tulisi kokea ainakin kerran elämässä! Fuksisitsien pukukoodi on perinteisesti ollut Cocktail-asu, hieman hienompaa siis päälle!

Sitsit pidetään Uuden ylioppilastalon kolmannessa kerroksessa Alina-salissa, joka sijaitsee HYY:n keskustoimiston yläpuolella. Mukaan mahtuu 90 ensimmäistä ilmoittautujaa, fuksit ja tuutorit ovat luonnollisesti etusijalla. Olkaa kuitenkin skarppina ilmoittautumisen kanssa, sitsit täyttyvät yleensä todella nopeasti! Sitsit alkavat klo 18, olkaa ajoissa paikalla! Sitsit päättyvät kahteentoista mennessä ja jatkot jatkuvat samoissa tiloissa kolmeen asti.

Sitsien hinta on 13 euroa alkoholillisena/11 euroa holittomana. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen ja lasi valko- tai punaviiniä tai alkoholiton juoma, alkusnapsi, kahvi tai tee sekä jälkiruokasnapsi. Lisäksi on mahdollista ostaa lisää juotavaa isännistöltä jos kurkkua alkaa kuivata.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 1.9. klo 12:00 ja se tapahtuu e-lomakkeella, jonka osoite ilmoitetaan pian. E-lomake sulkeutuu keskiviikkona 3.9. klo 12:00. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioistasi mahdollisimman tarkasti (esimerkiksi jos jokin ruoka-aine ei käy raakana mutta sopii kypsennettynä). Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää pöytäseuratoive. Maksuohjeet ja muuta lisätietoa tulee sähköpostitse, kun lista sitseille mahtuneista on varmistunut.

MENU:

Alkuruoka: Quinoa-salaatti
Pääruoka: Jauheliha- / Kasvislasagne
Jälkiruoka: Omenapiirakka


MITÄ? Helixin ja Symbioosin Fuksisitsit 2014
MISSÄ? Alina-sali, Mannerheimintie 5 A, 3. krs
MILLOIN? Lauantaina 6.9. klo 18
PUKUKOODI: Cocktail
HINTA: Alkoholillinen menu 13 euroa, alkoholiton 11 euroa

Huomaa myös Helixin ja Symbioosin ilmoittautumissäännöstö:

1) Ilmoittautuminen on sitova. Jos sitsaaja estyy saapumasta paikalle, tulee hänen ilmoittaa siitä sitsien järjestäjille tai erikseen ilmoitetulle henkilölle mahdollisimman nopeasti. Juhlien järjestäjät yrittävät tällöin saada tilalle korvaavan sitsaajan. Jos korvaavaa sitsaajaa ei saada, on alkuperäinen ilmoittautuja maksuvelvollinen.

2) Sitsit tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamatta jättämisestä seuraa muistutus. Jos henkilö ei ole maksanut sitsejään sitsipäivästä laskien seuraavien seitsemän päivän aikana, viedään ilmoittautujalta osallistumisoikeus Helixin tai Symbioosin seuraaviin sitseihin.

Avainsanat: