Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uutiset » Helixin ja HYK:n yhteissauna Idalla 14.4.2014 klo 19

Helixin ja HYK:n yhteissauna Idalla 14.4.2014 klo 19

On aika ottaa selvää kummalla puolella Vanhankaupunginkoskea on kovemmat kemistit (ainakin saunomaan, lasiesineet ovat kiellettyjä saunatiloissa), kun HYK ja Helix järjestävät yhteissaunaillan. Ajankohta on maanantai 14. huhtikuuta kello 19:00. Saunana toimii viihtyisä Idan sauna, joka sijaitsee osoitteessa Ida Aalbergin tie 1. Saunatilojen yhteydessä on iso oleskelutila, jossa voi nauttia virvokkeita ja seurasta saunomisen ohessa tai ilman saunomista. Tila on lähes esteetön. Tilassa on myös uima-allas, joten potentiaaliset uimapuvut voivat olla hyödyksi. Koska saunassa on rajallinen määrä tilaa, niin on soveliasta pitää saunavuorot. Miesten saunavuoro alkaa heti kello 19:00 ja naisten 19:50. 20:40 alkaa osaston “muut” löylyvuoro. Omat pyyhkeet mukaan!

Jos on probleemia löytää paikalle, niin voi aina soitella esim. 0400010643.

HYK (chemistry students) and Helix (biochemistry students) organise sauna on Monday 14th of April at 19:00 o’clock. The address of the sauna is Ida Aalbergintie 1. There is also possibility to only hang around without sauna. Bring your own towel! If there’s problems to find place, call 0400010643.

Avainsanat: