• This event has passed.

MMYL:n fuksiaiset ja haastajaiset 2021 💃🕺

November 2 @ 16:00 -23:30

(In English below)
Täällä ne ovat taas – MMYL:n Fuksiaiset ja Haastajaiset! Tapahtuman idea on yksinkertainen mutta varsin toimiva: haalarit päälle ja ryhmissä kiertämään Helsingin keskustassa eri ainejärjestöjen pitämiä rastipisteitä. Rasteilla suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä.
Fuksiaisissa pääset tutustumaan Viikin kampuksen ainejärjestöihin, uuteen opiskelukaupunkiisi sekä tietysti opiskelijakavereihisi. Ja ennen kaikkea, saat pitää hauskaa!
Fuksit kerätkää maksimissaan 10 hengen porukka ja tulkaa Tuomiokirkon portaille, Senaatintorille tiistaina 2.11. klo 16.00-17. Sieltä saatte ohjeet rastikiertelyyn, kartan jne. Muistakaa ottaa mukaan tankkaustarvikkeet, niin ei puhti lopu kesken kisan. Paras joukkue voittakoon!
Tänä vuonna fuksiaisten rinnalla järjestetään myös HAASTAJAISET vanhemmille opiskelijoille. Jos Fuksiaiset ovat syystä tai toisesta jääneet väliin aiempina vuosina tai haluat kokea tämän mahtavan tapahtuman uudelleen niin kerää itsellesi max 10 hengen joukkue ja tule mukaan rasteja kiertämään! Myös vanhemmille opiskelijoille suosittelemme tankkaustarvikkeita matkan varrelle, jotta meno ei hyydy ennen jatkoja. Myös vanhojen opiskelijoiden karttojen jako tapahtuu tuttuun tapaan Tuomiokirkon portailta 2.11. klo 16-17 välisenä aikana.
Kaikkien joukkueiden ilmoittautuminen tapahtumaan 1.11. klo 12 mennessä tämän linkin kautta:
Rastit ovat kaikille auki 16.30-20.30.
Rastikierroksen jälkeen sitten reivataan jatkoilla klo 21 eteenpäin Maxinessa Jatkoilla voittajajoukkue julistetaan ja palkitaan. Jatkoille on jokainen opiskelija tervetullut riippumatta siitä, onko ollut kiertämässä rasteja vai e Jatkoille tulee myyntiin ennakkolippuja Kide.app:n kautta. Jatkolippu sisältää nopeimmille haalarimerkin, joten muista saapua jatkoille ajoissa!
Ilmoittautumisia järjestöiltä rastinpitäjiksi otetaan vastaan sähköpostiin. Jokainen Viikissä toimiva ainejärjestö/alakerho/salaseura yms. on tervetullut tapahtumaan rastinpitäjäksi!
niilo.h.salo (at) helsinki.fi
Kysymyksiä tapahtumasta voi esittää myös täällä fb-eventissä tai yllä mainittuun sähköpostiin.
MITÄ: MMYL Fuksiaiset 2021
MISSÄ: Helsingin keskusta, jatkot Maxinessa.
MILLOIN: Tiistaina 2.11. klo 16 eteenpäin
HINTA: Rastikierros kaikille ilmainen, jatkot 3 € ennakkoon 5 € ovelta (Huom. narikkamaksu kaikille)
PUKUKOODI: Haalarit tai/ja joukkue voi keksiä oman tiimiasun
MIKSI: Koska haalarit päällä on aina hauska pelleillä ja tutustua uusiin kavereihin
HEY! It’s the time for THE FRESHMAN RACE AGAIN!
Gather a group of people and show up at 16:00 -17.00 on Tuesday the 2nd of November on the stairs of the Helsinki Cathedral!
This is an excellent opportunity for our international students to meet other students and get more familiar with downtown Helsinki!
The goal of the race is to collect points with your team by going from check point to check point hosted by Viikki’s student organizations. It’s like orienteering, except on a check point your team has to do some funny/goofy task like to solve a puzzle or to build a human pyramid. You get points based on how well your team performs in these tasks.
The race starts 2.11. at 4pm from the stairs of the Helsinki Cathedral. Bring your team (max 10 people) there or just show up and we’ll find you a team 🙂 We’ll give you the checkpoint map and score sheet at the start.
If you already have your overalls, you should wear them! But it’s ok to participate without them.
This year the after party is organized in downtown club Maxine. After party tickets costs 3 € in Kide.app and 5 € in the bar.
Sign your team up through the link below by 12pm at the 1st of November. The link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSesdSzcg52xxxBQh…/viewform…
EVEN IF YOU MISS THE RACE YOU’RE STILL WELCOME TO JOIN US AT THE BAR!

Date:
November 2