• This event has passed.

Helix expo – bileet 2021

November 6 @ 17:00 -23:30

In English below
Helixin Vaalikokouksen (eli tutummin Syyskokouksen) lähestymisen merkeissä Helix järjestää järjestötoiminnasta kiinnostuneille Helix expo -bileet! Tapahtuma järjestetään Viikin Asukastalo Kaaressa, Tilanhoitajankaari 9.
Vaalikokouksessa valitaan siis vuoden 2022 yhdistyksen hallitus ja virkailijat. Helix expo -bileissä perinteisen juhlimisen lisäksi esitellään järjestötoimintaa ja mitä eri toimihenkilöiden virat pitävät sisällään. Toiminnasta kiinnostuneet voivat myös vapaasti kysellä ja keskustella toiminnasta järjestöaktiivien kanssa.
Bileissä on tarjolla myös syötävää, juotavaa, hyvää musiikkia ja hyvää seuraa! Osallistujien tulee ilmoittautua oheisella e-lomakkeella, jotta osaamme varautua tarjoilujen suuruuteen ja pysymme muutenkin kartalla osallistujamäärästä.
——————————-
As Helix’ Election meeting is coming, we are organizing Helix expo -party for the people interested in being part of associations activity! The event is organized at Viikki’s resident building Kaari, address Tilanhoitajankaari 9.
Association’s board and functionaries for the next yearare selected in the Election meeting. In the Helix expo -party, in addition of partying, running the association and what different functionaries do are introduced. People who are more interested in these things can also discuss with the functionaries.
There will also be food, beverages, good music and good company! Participants must register themselves via the e-form linked in this bulletin. The registration helps us to prepare right amount of food and to know how many participants are coming.

Helix
helix-hal@helsinki.fi