Helix ry:n vaalikokous 2021

Tervetuloa Helixin vaalikokoukseen eli tuttavallisemmin syyskokoukseen!

Syys- eli vaalikokous järjestetään keskiviikkona 24.11. klo 18:00 alkaen Biokeskus 2:n salissa 1041. Paikalla on osallistujille ilmainen ruoka- ja juomatarjoilu.
Kokous on avoin kaikille järjestömme jäsenille, eikä ilmoittautuminen ole välttämätöntä.
Jos kuitenkin haluat, voit ilmoittautua oheisella e-lomakkeella läsnä- tai poissaolevaksi sekä mahdollisesti asettua ehdolle haluamisiin virkoihin. Lomakkeen täyttäminen auttaa lisäksi mitoittamaan kokouksen tarjoilut riittäviksi.

Kokous alkaa klo 18, mutta kokoussaliin pääsee jo 17:45 alkaen, joten saavuthan ajoissa.

Yhdistyksen vaalikokouksessa valitaan tulevan vuoden 2022 hallitus ja virkailijat, eli jos järjestötoiminta kiinnostaa, kannattaa osallistua! Kiinnostaako yhdistyksen pyörittäminen, tapahtumien järjestäminen tai hauskan pitäminen? Kaikenlaisia pieniä ja suuria virkoja löytyykin laidasta laitaan, joten kannattaa osallistua. Toki, kokoukseen voi osallistua, vaikkei haluaisikaan virkaa oppiakseen järjestömme toiminnasta.
Voit ilmaista kiinnostuksesi oheiseen Google Sheetsiin:
HUOM! Tämä ei sido sinua mihinkään.
Viroista lisää Helixin nettisivuilla:

Lisää infoa viroista löytyy hallitusesittelyjen muodossa myös Helixin instagramista helix_ry.

Vain Helixin varsinaiset jäsenet voivat asettua ehdolle ja äänestää yhdistyksen kokouksessa. Jäseneksi voi liittyä ilmaiseksi Helixin nettisivuilla olevalla lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/109515/lomake.html

Tervetuloa innokkaasti kokoustelemaan ja vaikuttamaan Helixin ensi vuoteen!

Alta löytyy virallinen kokouskutsu ja esiryslista, sekä liitteenä kokouksessa käsiteltävät virkailijarakenteen muutos sekä Helix ry:n virallisten arvojen päivitysehdotus.

Syksyisin terveisin,
Saku🖤
Helix ry:n puheenjohtaja

KUTSU Helix ry:n vaalikokoukseen
Helix ry:n vaalikokous järjestetään 24.11. Klo 18:00 eteenpäin Biokeskus 2:n salissa 1041. Saavuthan ajoissa paikalle.
Tervetuloa kaikki!
Helix ry