Valokuvausklubi Biofilmin kuvauretki 19.9. 📸

Hei Viikki!

Helix ry:n kuvausklubi Biofilmi järjestää kuvausretken Vuosaareen lauantaina 19.9. Kaikki opiskelijat ovat tervetulleita mukaan, oli alasi tai akateeminen ikäsi mikä tahansa! Toiminnastamme kiinnostuneet voivat liittyä myös Facebook-ryhmäämme, joka löytyy nimellä ”Kuvausklubi Biofilmi | Photographing club Biofilm”.

Retki on kaksiosainen: Tapaamme Mustavuoren linnoitusalueen parkkipaikalla klo 13:30. Lähin bussipysäkki lienee Fallpakka, johon pääsee ainakin 560:lla. Sieltä menemme Mustavuoren luonnonsuojelualueen läpi Vuosaaren vanhalle kalkkikaivokselle, josta jatkamme Vuosaaren huipulle. Matkaa kertyy n. 3-4 kilometriä.

Pidämme pienen tauon Vuosaaren sataman ABC:lla. ABC:lla voi käydä vessassa ja ostaa tarvittaessa ruokaa, mutta emme jää sisätiloihin taukoilemaan pitkäksi aikaa.

Seuraavaksi siirrymme 90 bussilla Hansaterminaalista Aurinkotuulenkadun pysäkille. Huomioithan, että on suositeltavaa käyttää kasvomaskia julkisen liikenteen kulkuvälineissä. Jatkamme kävellen Särkkäniemen luonnonsuojelualueelle, matkaa tulee n. 2 kilometriä per suunta (+ liikkuminen luonnonsuojelualueella). Jos osallistujat ovat vielä kiinnostuneita tai jaksavat tämän jälkeen niin voimme käydä myös Kallvikinniemen luonnonsuojelualueella. Julkisilla ei pääse kovinkaan helposti näille luonnonsuojelualueille ja pelkästään Kalvikinniemeenkin mentäessä kävelyä tulee n. 2,5 km per suunta.

Voit halutessasi osallistua myös vain osaan kuvausreissusta tai voit tulla kesken kaiken mukaan. Muistathan kuitenkin ilmoittaa Timo Pihlajamäelle tai Saku Mattilalle (etunimi.sukunimi(at)helsinki.fi), jos poistut kesken reissun, tulet myöhemmin mukaan tai myöhästyt paikalta.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan e-lomakkeella (tiedotteen lopussa). Ilmoittautuminen ei ole sitova eikä edellytys osallistumiselle, mutta toivomme, että ilmoitat silti mahdollisesta peruuntumisesta. Emme myöskään jää odottamaan sinua, jos et ole ilmoittautunut.

Nähdään siis 19.9, jos sää ei ole aivan hirvittävä! Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan Biosfäärin alaisten järjestöjen ja Biofilmin facebook-ryhmissä (sekä ilmoittautumislomakkeen sähköposteihin).

Innolla odottaen

Timo & Saku