Labratakkien sovitusta kertsillä <3

Ensiviikolla alotetaan labratakkien ja molekyylibiotieteilijöiden mustien haalareiden sovitukset, jotka tänä vuonna hoidetaan suunnilleen samassa aikataulussa. Sovitusajankohdat ovat seuraavanlaiset:

ma 31.8 klo 12-14

ke 2.9 klo 10-14

to 3.9 klo 12-14

pe 4.9 klo 12-14

Haalarien sovitus tapahtuu Bio3 kertsillä tai sen läheisyydessä, labratakkien sovitus taas samalla aikataululla, mutta Bio1 kertsillä!

Bio3 kerhohuoneella teitä on vastassa haalarijumala Ilari Pirttilä ja hänen testihaalarinsa. Mikäli mikään yllä mainituista ajankohdista ei sulle toimi, mutta haluat silti haalarit, pistä viestiä suoraan Ilarille numeroon 0401780656 sopiaksesi erillisen sovitusajan.

Bio1 kertsillä teitä on taas vastassa Joonaan hellä syli ja muutama valkoinen takki + joku (hyvin todennäköisesti minä eli Maria), joka yrittää kovasti kaupitella teille Helixin laulukirjoja, taskumatteja ja muita tuotteita. Saa tulla morjenstamaan!  Mikäli mikään yllä mainituista ajankohdista ei toimi, mutta haluat silti labratakin, pistä viestiä omalle tuutorillesi, jonka kanssa voitte sopia oman sovitusajan!

Haalarit tulee luultavasti maksamaan jotain 20-40€:n väliltä ja niiden tilaus hoidetaan sovituksen yhteydessä Ilarin kautta. Labratakit taas maksavat Helixin jäsenille 20€ ja ei-jäsenille 25€, ja ne tilataan sovitusten perusteella itsenäisesti täyttämällä tilauslomake osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/106381/lomake.html . Tilauslomake sulkeutuu 13.9 klo 23:59 eli muistakaa tehdä tilaukset ennen sitä. Molemmissa tapauksissa maksu hoidetaan vasta tavaroiden haun yhteydessä, ja hakuajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Pari huomautusta sovituksiin ja tilauksiin liittyen:

Bio1:n ja Bio3:n kertsit ovat pieniä ja molempiin mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä kerralla. Koronan takia ei haluta myöskään aiheuttaa tungosta, joten jos tuntuu, että et kykene säilyttämään turvavälejä astuessasi sisään, jää ulkopuolelle odottamaan vuoroasi. Muista myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta!

Lisäksi tulee muistaa, että haalarien ja labratakkien tilaus on sitovaa, eli tilauksen tehdessäsi sitoudut myös maksamaan tilatusta tuotteesta. Labratakkitilausta voi muokata (vaihtaa kokoa tai korjata väärät tiedot) itsenäisesti niin kauan kuin tilauslomake on auki (13.9 23:59 asti), ja haalaritilausta voi muokata laittamalla viestiä Ilarille (mahdollista vain siihen asti, että Ilari tilaa haalarit). Helix ei pysty oikeuttamaan palautusta, joka johtuu virheellisistä tiedoista!!

Tervetuloa sovittamaan! Syksyisin terveisin,

Saarion Maria,