Kutsu Helix ry:n yhdistyksen kokoukseen ja pikkujoulusaunaan

Etusivu Keskustelu Uutiset Kutsu Helix ry:n yhdistyksen kokoukseen ja pikkujoulusaunaan

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
    Ylläpito

Hei!

Helix ry toivottaa tervetulleeksi sunnuntaina 17.12 klo 15.00 alkaen osoitteeseen Kaivokatu 10 A, 9. krs. nauttimaan ennen perinteistä pikkujoulusaunaa viimeisestä hallituksen kokouksesta sekä edeltävästä yhdistyksen kokouksesta.

Yhdistyksen kokouksessa otetaan uudelleen käsittelyyn 9.11.2017 kokouksessa vaaleihin ehdolle asettuneet virkailijat ja hallitus vuodelle 2018. Hallitus pohjaa esityksensä 9.11 kootulle listalle.

Jos haluat lisätä itsesi virkailijakuntaan tai vetäytyä, tule paikalle tai ota yhteyttä reena.karvonen@helsinki.fi.

Yhdistyksen kokouksen jälkeen noin klo 16 hallitus kokoustaa vuoden viimeistä kertaa. Tervetulleita ovat kaikki yhdistyksen jäsenet.

Batmanista siirrymme saunomaan noin klo 18 kellarisauna Niiniluotoon, jossa tarjoillaan glögiä sekä jouluherkkuja.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Uutiset’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.