Alastonkalenteri

Information about the calendar in English and Swedish is available further below. The order form is at the bottom of the page.

Helix ry myy osana varainkeruutaan alastonkalenteria vuodelle 2016. Kalenteri on tehty ainejärjestömme jäsenten voimin. Kalenterin hinta on 12 euroa ja toimituskulut. Myyntivoitoista 30 prosenttia ohjataan suomalaiselle Seta ry:lle, joka tekee työtä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksien puolesta. Kalenterin tulee painamaan kotimainen Painotalo Casper. Painotalo on sitoutunut ympäristöohjelmaan, jonka tavoitteena on minimoida painotuotteiden valmistuksen ympäristökuormitus.

Kalenterin pääset tilaamaan alla olevasta linkistä. Huomaa, että tilaus on sitova. Maksutiedot lähetetään tilanneille sähköpostitse syksyn 2015 aikana.

Kalenterin mittojen takia Posti käsittelee sen pakettina. Yksittäisen kalenterin toimituskulut ovat kokonaisuudessaan 7,90€.

Kalenteriin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä helix.kalenteri@gmail.com.

Calendar

Helix is raising funds by selling a nude calendar for the year 2016. The calendar has been made by the members of our student organization. The price of the calendar is 12 euros plus shipping charges. 30 percent of the profits will be donated to Seta, a Finnish LGBTI rights advocacy organization. The calendar will be printed by the Finnish company Painotalo Casper. The company has committed to an environmental program that aims at minimizing the environmental load of the printing process.

Orders can be placed from the link below. Please note that by ordering you are committing to a purchase. Payment information will be sent to orderers by email during autumn 2015.

Due to the size postal office regards the calendar as a package. Postage for one calendar is 7,90€.

Questions regarding the calendar can be sent to helix.kalenteri@gmail.com.

Kalender

Helix ry säljer nakenkalendrar för året 2016 som del av sin finansiering. Kalendern är gjord av föreningens medlemmar. Priset för kalendern är 12 euro plus frakt. 30 procent av kalenderinkomsterna doneras till finska Seta rf, som arbetar för sexuella minoriteters och könsminoriteters människorättigheter. Kalendern kommer att tryckas av inhemska Painotalo Casper. Tryckeriet har bundit sig till ett miljöprogram, vars mål är att minimera utsläpp som orsakas av tryckeriverksamhet.

Du kommer åt beställningsblanketten via länken nedan. Observera att beställningen är bindande. Betalningsuppgifterna skickas åt beställarna under hösten 2015.

OBS! På grund av kalenderns mått behandlar posten den som ett paket. Fraktkostnaden för en (1) kalender är 7,90€.

Frågor angående kalendern kan skickas till helix.kalenteri@gmail.com.

Tilauslomake / order form / beställningsblanketten: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/61030/lomake.html