Kouludiskositsit / 00′-lukusitsit / Helixin synttärisitsit 4.11.

Tänä vuonna perinteiset synttärisitsit palaavat taas ja niiden vuosikymmenten teeman perinteitä kunnioittaen on ysärilasten kulta-ajan eli 2000-luvun ensikymmen vuoro. Tule sitsaamisen ohella muistelemaan lapsuusvuosiasi ja koulun villejä diskoiltoja, tanssimaan Britneyn ja Timberlaken tahtiin ja kokemaan diskodrinkki!

Herätä eloon Britney tai Mean Girlsin hahmot, Justin Timberlake taikka Christina Aguilera tai vaikka, mikä parasta, oma 2000-luvun itsesi! Sitsit aloitetaan cocktaileilla klo 18, minkä jälkeen pöytiin siirrytään klo 18.30. Sitsien hinta on 16/14 euroa holillisena/holittomana.

Illan menu:
alkuruoka: tomaatti-sipulikeitto
pääruoka: soijarouhepyörykät vegaanisen kermakastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera
jälkiruoka: mustikkapiirakka

Tule bilettämään kouludiskoja muistellen ja ota mukaan myös 2000-luvun alussa kukoistaneet ystäviäsi!

Sitova ilmoittautuminen on nyt auki!

Sitseillä selivää myös Vuoden Helikaani 2017, ja äänestämässä voi käydä 2.11. asti!